Ny spændende mulighed på vej!

Vi udvikler helt egne små huse på ca. 30 m2, indrettet til ungelivet.

Husene opføres centralt i Haslev by.

Vi er igang med at skabe muligheden for helt egen bolig med egen hoveddør, som kan betales af unge med særlige behov. Et eget lille hus med alle faciliteter. De små fine huse bliver lavet præcist til de behov, som vores unge har.

Husene er isoleret efter danske krav og specifikt fremstillet til det danske klima. Boligerne opføres selvfølgelig med alle almindelige installationer: vand, varme, el, spildevand, renovation m.v.

Husleje kan betales med uddannelseshjælp. Der kan opnås boligsikring, da der er tale om en egen bolig med alle egne faciliteter. For unge med højere indtægt – fx førtidspension – kan der tilkøbes særindretninger, andre materialer, faciliteter m.v., som vil forøge huslejen tilsvarende kostprisen på dette i løbet af lejeperioden.

Støttetimer vurderes individuelt i samarbejde med din sagsbehandler.

Det er muligt allerede nu at blive skrevet op til en bolig i tiny house ved henvendelse på 61 72 27 30 eller 42 32 78 16, så du er forrest i køen, når husene står klar.

Samfundet har brug for, at vi tænker anderledes om unges behov for realistiske boliger og støtte i dem. Botilbud er nødvendigt for nogle unge, når de skal finde deres vej i livet, men kan vi tilbyde noget mere præcist og relevant, når botilbud ikke længere sikrer udvikling hos den unge?

Se mere om vores koncept bag botilbud og egne boliger og det fokus på udvikling, som vi arbejder ud fra via dette LINK!