Ledestjernen

Definition på en ledestjerne:
Person, ting, fænomen eller forhold, som man bruger som rettesnor eller vejledning for sine handlinger.

Vi har alle sammen på et tidspunkt været en ledestjerne for et andet menneske. En yngre søskende. Et barn. En kammerat, som skulle have hjælp i skolen. En af gutterne på fodboldholdet, som havde brug for vores opbakning og en en lille peptalk. Osv.

På Ledestjernen er lærere og pædagoger vant til at gå forrest. De viser vejen. De er også enige om, hvordan de vil arbejde med den anerkendende faglighed, som er vores, og vi er sammen om at udvikle ny faglighed inden for begrebet sensemaking.

Når personalet er enige om pædagogik, værdier, mål og retning, så vokser der et dejligt sted frem, hvor mennesker kan vokse og trives sammen.

På Ledestjernen leder vi efter stjernerne. Leder efter de fælles ledestjerner. Og har en stor fælles ledestjerne i det, vi vil sammen: At skabe så ligeværdigt et liv som muligt for vores unge mennesker med særlige behov!

På Ledestjernen udvikler vi en vifte af tilbud, som giver mening for vores målgruppe. Stjernens arme rækker ud til – og favner – forskellige indsatser. Når vi når til et udviklingspunkt, hvor helheden i tilbuddene i vores nuværende lokalmiljø, er optimal, slår vi ring om det, evaluerer helhedsorienteret, og tilbyder samme helhedsorienterede vifte af tilbud i et nyt lokalmiljø. Dette står centralt i Ledestjernens virksomhedsplan og har været vores ledestjerne fra dag et, da vi i 2022 skabte Ledestjernen med udgangspunkt i et inspirerende møde mellem fagpersoner med det fælles ønske og den fælles forståelse, at de bedste tilbud i vores branche baseres på MENING og helhedsorienteret indsats.