Hvor starter undervisningen? Måske helt hjemme hos dig og dine forældre. Hvis vi nu henter dig dér?

For nogle unge på STU kan det være en udfordring at komme op og af sted. Det er nok fordi tingene ikke rigtig giver mening lige for tiden for den unge, eller også er der noget, der fylder for meget til, at der er plads til at vælge læring til. Heldigvis kan vi også hjælpe med det. For STU starter nemlig ikke i “klasselokalet”. STU er særligt tilrettelagt uddannelse, og uddannelsen starter derfor lige præcis dér, hvor den unge er. Fysisk og mentalt.

Vi afhenter derfor de unge, som har brug for det, hjemme hos familien eller andre steder efter aftale. Selve transporten og selve det at formå at komme op og i gang må altså ikke stå i vejen for nogens fremtid. Så derfor kommer vi driblende med vores store smil, varme hænder, og måske en lille friskbagt bolle og en juice, eller en kop kaffe, eller hvad der nu skal til for at det hele kører lidt bedre. Vi skælder overhovedet ikke ud imens. Men vi har det sjovt sammen, og vi glæder os helt vildt til at vise dig en masse spændende undervisning, som vi har planlagt til dig.

På køreturen arbejder vi på klargøring til skoledagen. Vi tilrettelægger det sådan, at det passer til dine læringsstrategier og dine sanser. Passer til den, du er. Skal du fx krydse af på et skema, hvad du vil lave, i hvilken rækkefølge og hvordan? Eller skal du se en film om emnet, vi skal arbejde med? Skal du måske se billeder af dér, hvor vi skal være? Skal du tale om det? Skal du høre foredrag i dine hørebøffer om det (vi sender link til din mobil). Eller skal du have det lidt i bidder? Måske med en lille velsmagende belønning mellem hver informationsdel?

Du betyder noget for os, og det er rigtig dejligt, at du er en del af vores dag. Det tager vi ikke for givet, og vi sætter pris på din tilstedeværelse.

På Ledestjernen siger vi, at vi holder af hinanden. Det er god pædagogik, og det er meget professionelt. Det er de forbilleder, vi gerne vil være. Og det mærker du lige med det samme.

Vi glæder os til at se dig!