For fagpersoner

Hos Ledestjernen møder du de fremmeste specialister i branchen.

Vi har arbejdet med unge med særlige behov lige siden STU-loven blev indført, og vi har mødt alle slags unge, forældre, dilemmaer, udfordringer, løsninger, opture, glæder, samarbejder osv. i feltet.

Derfor har vi med temmelig stor sandsynlighed også kapacitet til at løse lige netop den udfordring, du står med. Og vi kan helt sikkert leve op til dine ønsker.

Vi giver grundig sparring på din borger, og vi følger sagen helt til dørs, hvis vi takker ja til samarbejde om en borger. Hos os er en aftale en aftale, og vi samarbejder loyalt og fagligt om at nå vores fælles mål.

Vi holder dig tæt orienteret om din borger, og vi fører grundige faglige dagbøger og sikrer empiri på højt fagligt niveau. Det gælder både uddannelsesplaner, udviklingsplaner, handleplaner, SMARTe mål og delmål samt den daglige dialog med faglig synkronisering, opfølgning og fagligt samarbejde om og med pårørende, andre institutioner, myndighedssagsbehandling, sundhed osv.

Vi ved, hvad vi står for, og vi forstår, hvad du står for. Sammen gør vi en forskel! Vi glæder os til samarbejdet med dig!

Kontakt os via KONTAKTsiden.
Sikker post sendes til os via e-boks eller virk.dk Se CVR-nummer på KONTAKTsiden.